Egy biorobot naplója

Birobotowa kalandjai egy észak-kelet magyarországi nagyváros közelebbről meg nem nevezett termelő egységében. Mert a munka pallérozza a jellemet és a termelés az, mely kéznyújtásnyira hozza a jövőt.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Firmware installed - A biorobot készen áll a bevetésre

2008.03.15. 16:52 | biorobotowa | Szólj hozzá!

Pénteken kora reggel (mivel ezt előző nap délután nem sikerült) nagy duzzogva sikerült átesnem a munkaalkalmassági vizsgálaton. Itt többek között sikerült megtudnom, hogy előző nap másfél órát kellett volna várnom azért, hogy aznap reggel, mintegy másfél perccel hamarabb tudjanak velem (ti.megmérték volna a vérnomyásomat, ezzel mintegy felére töltendő a munkaalkalmassági vizsgálat idejét) végezni. Azt is megtudhattam, a kedves asszisztens hölgytől, hogy a KMMNMO és a lakóhelyem közötti távolságot nyugodtan megtehetem gyalog is (ez mindegy 10 km). Miután távoztam és nem köszönt vissza, kénytelen voltam egy "köszönni meg én fogok a kurva anyádat" kíséretében távozni... a firmware installáció, azaz a munkaszerződés megkötésének helyszínére.

Ahol rájöttem, hogy a Vámpír Mónika, azaz vérszívó óvónéni egy ezredesbe oltva stílus nem alaptalan. Elmondja a projekt-vezető/leendő főnök, hogy pontosan hol fogunk kezdeni, bár azt még akkor sem tudta megmondani, hogy mikor, mire az egyik jóképességű persze egy perc múlva feltette a kérdést, hogy de akkor most hova is kell menni és mikor a KMMNMO-ba hétfőn. No comment. Egy perccel előtte lett teljesen pontosan elmagyarázva. Szóval a munkatársaim fele tényleg nem véletlenül állt be a robothadsereg kötelékébe. További beszámolók a biorobot sereghez való csatlakozás előzményeiről holnap. Addig is élvezem az utolsó előtti szabad napomat... Hétfőn 13:45-kor ugyanis megkezdődik a szolgálat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://biorobot.blog.hu/api/trackback/id/tr76382198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása